Levering

Normalt har du varene i postkassen/på postkontoret 2-3 dager etter at vi har mottatt din bestilling (Like før jul kan leveringstid være noen dager lenger). Har du valgt Servicepakke vil forsendelsen få tildelt et sporingsnummer og du får varsel på mobilen når pakken kan hentes (forutsetter at du registrerer et gyldig mobilnummer i kassen). A-post er som regel rimeligste alternativ, men gir ikke mulighet for sporing.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Fraktkostnadene il variere alt etter vekt og størrelse på varene du kjøper, men du vil alltid få en ferdig kalkulert fraktkostnad i kassen før du betaler (En sjelden gang kan det være at Postens beregninger gir en feilaktig og unormalt høy frakt, så hvis du får en fraktkost som er høyere enn kr 200,- for Servicepakker må du gjerne ta kontakt med oss så skal vi se nærmere på det. Tlf.: 450 22 911 eller post@gadgetworld.no).

Oppkrav

Vi tilbyr normalt ikke sending i postoppkrav, da erfaring viser at mange av disse pakkene aldri blir hentet, noe som medfører betydelig ekstraarbeid og merkostnader for oss.